visitants

dijous, 7 de febrer de 2013

Bombons de xocolata


Una cosa que ens agrada a quasi tots és la xocolata.

Després de parlar de les coses que farem per Nadal i del que menjarem (torró, cuixot, bombons, sopa de Nadal, indiot,...) hem decidit que farem bombons de Xocolata, un menjar que pareix indispensable aquestes festes.

Nosaltres hem fet bombons de xocolata amb avellanes i decoració.

RECEPTA:

·       500 gr de xocolata amb llet

·       500gr de xocolata de cobertura

·       Avellanes

·       Decoració de sucre.

Primer hem de fondre tota la xocolata dins el mateix i bol. Remenar per que ens quedi la mescla homogènia . Posar-la dins tassonets de magdalenes petits o motlles per fer bombons. Afegir l’avellana i decorar.

Les proporcions es poden canviar segon el gust que tingueu i també ho podeu fer amb xocolata blanca.

 

 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada